Rezultati republičkog takmičenja djeca u saobraćaju

Ekipa Osnovne škole (OŠ) “Sveti Sava” iz Broda pobjednik je finalnog republičkog saobraćajno-obrazovnog takmičenja učenika osnovnih škola iz Republike Srpske (RS) pod nazivom “Djeca u saobraćaju 2019”, koje je u organizaciji Auto-moto saveza RS održano u 30. i 31. maja 2019. godine na sportskim terenima u Banji Vrućici kod Teslića.

U konkurenciji 38 timova, drugo mjesto zauzela je ekipa OŠ “Novak Pivašević” iz Stare Dubrave kod Čelinca, dok je treće mjesto pripalo ekipi OŠ “Jovan Dučić” iz Zalužana kod Banjaluke.

Ove godine opštinu Kostajnica i Kozarska Dubica predstavljale su dvije ekipe.Ekipa osnovne škole “Majka Knežopoljka” i osnovne škole “Vuk S. Karadžić” koje su zauzele 23 odnosno 26 mjesto.

Takmičenje “Djeca u saobraćaju 2019” sprovedeno je u skladu sa Pravilnikom saobraćajno-obrazovnog takmičenja učenika osnovne škole Republike Srpske “Djeca u saobraćaju” i uvršteno u Kalendar takmičenja Republičkog pedagoškog zavoda za 2018/2019. godinu.

Više o ovom možete pronaći na https://www.ams-rs.com/novosti/novosti/item/443-ekipa-osnovne-skole-sveti-sava-iz-broda-najbolja-na-takmicenju-djeca-u-saobracaju-2019